Imaš znanje i iskustvo a želiš DOBRO PLAĆEN posao kojim možes da se istakneš?

Imamo projekat za tebe!

Započeli smo jedan MNOGO VELIKI projekat na kojem će biti dosta posla u narednih nekoliko godina. Osnovna ideja je spremna i sada nam je potrebna jaka ekipa iskusnih developera da zajedno izguramo stvari na viši nivo - svetski. I to iz centra Beograda.

Znači nećeš dobiti nasleđen kod koji moraš da lickaš. Nećeš debagovati i popravljati tuđe brljotine. Nije nikakav outsource i nema dosadnih klijenata. Uradićeš dobar deo projekta sam baš onako kako misliš da treba. Želimo da se istakneš svojim znanjem na našem projektu.

KO NAM JE POTREBAN?
Imamo više pozicija, pa vidi gde se pronalaziš

Ako imaš 2 i više godina iskustva sa Node.js - odlično.
Ili možda nisi radio Node.js, ali jesi JavaScript par godina - kul.

A ako znaš GoLang ili C++ i ne želiš da pređeš na JavaScript - imamo poziciju i za to.

ŠTA MI TO TAČNO PRAVIMO?

Razvijamo platformu za kupovinu i prodaju digitalnih valuta

Znači kao Forex, ali za kriptovalute.

Znamo da većina odmah pomisli na neku prevaru kada se pomenu kriptovalute, ali naša platforma će to promeniti. Uvodimo kriptovalute u legalne tokove.

Potpuno regulisana berza sa hiljadama korisnika i gomilom transakcija na dnevnom nivou. To je ono što pravimo. Ako si dorastao - javi se.

AKO JOŠ UVEK NISI UBEĐEN, EVO ŠTA NUDIMO:

(osim plate koja iznosi 2000 do 3000 evra, neto)

Centar + Parking
Radimo iz centra grada - kancelarije se nalaze u Kosovskoj, odmah iza Skupštine. Ako dolaziš autom naći ćemo ti i parking mesto, bez brige. A ako putuješ gradskim, prevoz ti je plaćen naravno - pa će valjda da tapaciraju ta sedišta.
Besplatan ručak
Obezbedili smo besplatan ručak svakog dana iz fensi restorana. Znači nećeš morati da se cimaš i tražiš okolne pekare kako bi zavarao glad. Full obrok uz pravi escajg o našem trošku, svaki dan.
Fleksibilno radno vreme
Znamo da je gužva u gradu pa ne očekujemo da dođeš svaki dan u isti čas. Kad stigneš, odradiš svojih osam sati i to je to. Nažalost, ne praktikujemo remote. Projekat je takav da zahteva posebne servere, pa nije izvodljivo da se radi od kuće.
Nije preko agencije
Što se tiče ove priče o paušalu i agencijama - sa nama si siguran. Nećeš morati da se cimaš niti da se znojiš dok radiš test samostalnosti. Zaposlićemo te od prvog dana na belo.
Opuštena atmosfera
Ali je zato atmosfera kod nas toliko opuštena da nećeš ni hteti da ideš kući. Imamo udobne kancelarije sa lepim pogledom i punu kuhinju grickalica, čokolada, sokova, kafe, itd... A dobićes i FitPass da sagoriš sve te silne kalorije, nije fora da se ugojiš.
Privatno zdravstveno
Dobićeš i privatno zdravstveno, pa ako te (ne daj Bože) nešto zaboli, primiće te kod lekara istog dana, bez čekanja. A pošto je pola nas došlo sa diskus hernijom, imamo čak i specijalne uslove ako imaš bolove u leđima. Pored ergonomskih stolica, dobićeš i pregled + terapije kod najboljeg fizijatra u gradu. Zvuči šašavo, ali nas leđa više ne bole.
KO SMO MI?

Balkaneum je nastao 2017. godine kao start-up ali je sad već prerastao u ozbiljnu priču. Bavimo se kriptovalutama i blockchain tehnologijom, i svi projekti su in-house, ništa outsource.

Kod nas nema cimanja, nema zvanja nakon radnog vremena da se dovrši nešto, nema stajanja nad glavom. Tvoj team lead je programer sa decenijskim iskustvom i više od pet godina projektovanja u Node.js. Koji nosi šorc i papuče na posao. Čak i zimi.

Naš osnivač je i sam programer, a ušao je u kripto svet još 2013. godine. Ivana, COO, je master ekonomista koja je specijalizirala primenu blockchain tehnologije. CEO već godinama uspešno trejduje kriptovalutama i tačno zna šta fali ostalim berzama.

Svi su zainteresovani za projekat i razumeju se u posao. Ako iskrsne problem, umeju da ga reše.

Pogled u kancelariji
Pogled iz kancelarije
KAKO IZGLEDA RADITI SA NAMA?

Imamo zajedničke kancelarije podeljene po timovima. Znači nije open space, nećeš se laktati sa kolegom dok koristite istu podlogu za miš. Imaćeš svoj sto i svoj prostor, sa tri monitora ako ti treba.

Nećeš biti jedan od 200 zaposlenih kojeg HR zna samo po broju prijave. Što kaže naš kolega Panta: “Nećeš biti samo jedan mrav u mravinjaku”. Ili što kaže Igor: “Nisi jedan zupčanik u mašini”. Stvarno ćeš doprineti svojim znanjem, mnogo. I bićeš adekvatno nagrađen.

Iako smo svi na Ti, ipak nas mnogo smara ova team-building priča. Sa nama nema usiljenih druženja i odlazaka na zajedničke izlete da preskačemo vijaču preko vikenda. Poštujemo tvoje slobodno vreme.

Ovo će biti tvoje radno mesto

AKO TI OVO ZVUČI OK - DOĐI DA SE UPOZNAMO!

Provešćemo te kroz kompaniju, pokazaćemo ti
na kakvim mašinama radimo i šta sve pravimo.
Može čak i nakon radnog vremena.

Upiši svoje podatke i Vanja će te kontaktirati.

I / ILI
Vidimo se :)